Ouddorp Connection
Weekend weg aan zee

Weekendje weg aan zee

  • Vakantiehuizen op Goeree-Overflakkee
  • Vlak bij het strand
  • Huisdiervriendelijke accommodaties

Weekendje weg aan zee

Graag een weekend weg aan zee? Dan zit u bij Ouddorp Connection zeker goed! Bij ons vindt u de perfecte accommodatie voor een weekendje weg aan de kust. Huur een luxe vakantiehuis, bungalow, chalet of appartement in Ouddorp of omgeving en beleef een heerlijk weekendje weg aan zee. Bezoek de prachtige stranden, beoefen verschillende watersporten of maak leuke uitstapjes in de omgeving. Wanneer komt u uitwaaien in Ouddorp?

Een huisje huren voor een weekendje weg aan zee

Huur voor uw weekend weg in Nederland een huisje en geniet van een heerlijke vakantie aan zee. Onze accommodaties zijn gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee en liggen in Ouddorp, Stellendam, Goedereede, Herkingen en Middelharnis. De vakantieparken liggen op kleine afstand van de kust. Kiest u voor een bungalow, chalet, appartement of een luxe vakantiehuis? Ook is het mogelijk om een groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen te huren tijdens uw weekend weg aan zee; ideaal voor een vakantie met uw familie of vrienden. Verblijft u in een van onze accommodaties op een vakantiepark? Dan kunt u ook gebruikmaken van de voorzieningen op het vakantiepark. Graag uw trouwe viervoeter meenemen tijdens uw weekend weg naar de kust? Dat is zeker mogelijk op onze huisdiervriendelijke vakantieparken! Op het eiland Goeree-Overflakkee vindt u adembenemende natuurgebieden waar u prachtige wandeltochten maakt met uw hond.

Uw weekend weg aan zee in het kort

  • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
  • Vakantiehuizen, bungalows, appartementen en chalets
  • Vakantiehuizen vlak bij het strand
  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Geschikt voor maximaal 20 personen
  • Leuke uitjes in de omgeving

Wat te doen tijdens uw weekendje weg aan zee

Tijdens uw weekendje of midweek weg aan zee is er genoeg te beleven! De vakantiehuizen liggen op het eiland Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Door de ideale ligging van de accommodaties is het ook mogelijk om uw weekendje weg in Zeeland te spenderen. Ontdek tijdens uw weekendje weg aan zee de prachtige en kilometerslange zandstranden, beoefen verschillende watersporten of struin door de duinen. In de omgeving zijn tal van leuke uitjes. Bezoek pittoreske dorpjes, spot zeehonden in het wild of wandel door unieke natuurgebieden! Voor een wandel- en fietsvakantie zit u hier goed. Er zijn op het eiland Goeree-Overflakkee diverse wandel- en fietstochten al voor u uitgestippeld.

Met wie viert u een weekendje weg aan zee? 

9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.