Ouddorp Connection
vriendinnenweekend nederland

Gezellig vriendinnenweekend in Nederland

  • Luxe vakantiehuizen aan de kust
  • Met opties voor wellness
  • Op het eiland Goeree-Overflakkee

Vier uw vriendinnenweekend in Nederland

Voor een gezellig vriendinnenweekend in Nederland moet u bij Ouddorp Connection zijn! Bij ons verblijft u in een ruim vakantiehuis of een modern appartement mét opties voor wellness op het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. Onze accommodaties zijn geschikt voor groepen tot wel 20 personen. Vanuit uw luxe accommodatie staat u zo op het strand om heerlijk uit te waaien of samen te zwemmen en te zonnebaden. De natuurrijke omgeving vol duinen en weilanden is het hele jaar door een prachtige vakantiebestemming en zeker het ontdekken waard. Huur een fiets of een e-chopper in Ouddorp en ga eropuit in de omgeving! Mogen we u ook verwelkomen voor uw vriendinnenweekend?

Uw verblijf met vriendinnen

Bij Ouddorp Connection hebben wij een ruim aanbod aan accommodaties die optioneel op een vakantiepark liggen. U kunt kiezen uit een vakantiehuis, chalet of appartement. Een aantal van onze vakantiewoningen hebben wellness opties zoals een sauna, jacuzzi of zelfs een privé zwembad. Heerlijk samen ontspannen met een drankje; dat klinkt als een fijne vakantie! Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 20 personen en liggen allemaal op loopafstand van het strand. In welke accommodatie gaat u uw vriendinnenweekend doorbrengen?

Tips voor uw vriendinnenweekend

Geniet met uw vriendinnen van een gezellig weekend aan de kust van Goeree-Overflakkee! De Noordzee en het Grevelingenmeer liggen op loopafstand van uw vakantiewoning. Hier kunt u samen wandelen en fietsen door de duinen of heerlijk ontspannen aan het strand. Dit is ook een ideale bestemming om watersport te beoefenen zoals waterskiën, kitesurfen of zeilen. Voor een gezellig dagje winkelen kunt u terecht in het idyllische plaatsje Goedereede of het vissersdorpje Stellendam. Hier vindt u bijzondere boetiekjes en smakelijke horecagelegenheden waar u gezellig kunt borrelen op het terras. Wat u ook gaat ondernemen; een vriendinnenweekend bij Ouddorp Connection wordt onvergetelijk!

To do's in de omgeving:

  • Een strandwandeling maken
  • Fietsen door de duinen
  • Waterskiën, surfen of zeilen
  • Een dagje naar Goedereede of Stellendam
  • Neeltje Jans bezoeken

Dit vroegen eerdere gasten:

• Verhuren jullie ook groepsaccommodaties?

Jazeker! Wanneer u eropuit wilt met een grote groep is een groepsaccommodatie van Ouddorp Connection dé ideale bestemming. Wij bieden luxe groepswoningen die geschikt zijn voor maximaal 20 personen.

• Bieden jullie vakantiehuizen met wellness?

Voor ultieme ontspanning tijdens uw vriendinnenweekend bieden wij vakantiehuizen met wellness opties. Heerlijk ontspannen in de sauna of jacuzzi; dat is pas tot rust komen!