Ouddorp Connection

Vakantie op Goeree Overflakkee - veelzijdig & ontspannend - Ouddorp Connection

Onze vakantieparken & vakantiewoningen zijn het ideale uitgangspunt voor activiteiten in de omgeving van Ouddorp.

Ontdek Goeree-Overflakkee

Je waant je op vakantie in Zeeland maar feitelijk ligt Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. Dit prachtige eiland is omringd door water. U verblijft niet alleen op steenworpafstand van de Noordzee, ook het Grevelingenmeer (grootste zoutwatermeer van West-Europa) en het Haringvliet zijn op fietsafstand. De perfecte omgeving voor een ontspannen vakantie alleen, met z'n tweeën, met kinderen of met de honden. Het gematigde klimaat in de regio zorgt ervoor dat het in de zomer niet te warm wordt en in de winter niet te koud. Een vakantie aan het water is in elk jaargetijde een bijzonder genoegen.

Ouddorp in Zuid-Holland

In Zuid-Holland, op de grens met Zeeland, ligt het eiland Goeree-Overflakkee, waar het kleine vakantieoord Ouddorp ligt. Als u daar of in de omgeving van Ouddorp een vakantiehuisje boekt staat niets een perfecte vakantie in Nederland in de weg. Vanuit Ouddorp en de rest van het eiland Goeree-Overflakkee maakt u tal van uitstapjes naar de beste bezienswaardigheden en attracties in de regio.

Vakantie in Nederland aan het water

Wanneer u een vakantie in Zuid-Holland boekt, denkt u aan strand & zee. De regio heeft er genoeg. Onze accommodaties in Ouddorp zijn zo gunstig gelegen dat u in een mum van tijd de Noordzee kunt bereiken. U zult heerlijk ontspannen dagen doorbrengen op kilometerslange zandstranden.
De nabijheid van de Noordzee en de zandstranden maakt Ouddorp tot een ideale plek voor een vakantie met uw hond. We hebben vakantiewoningen gemarkeerd waar viervoeters welkom zijn.

Onze persoonlijke tip: Neem uw fietsen mee of reserveer deze tijdig bij een van de lokale fietsverhuurders.

Heeft u  genoeg inspiratie opgedaan voor uw verblijf in Ouddorp? Boek dan hier uw vakantie in Zuid-Holland online en probeer onze recreatieve suggesties voor uzelf uit!