Ouddorp Connection

Kindvriendelijk vakantiehuis

  • Kindvriendelijke vakantiehuizen aan de kust
  • Geschikt voor maximaal 10 personen
  • Zowel op als buiten vakantieparken

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis?

Zoek dan niet verder! Ouddorp Connection heeft een ruim aanbod kindvriendelijke vakantiehuizen op het eiland Goeree-Overflakkee. Het aanbod reikt van kleine kleine chalets op kindvriendelijke vakantieparken mét vele faciliteiten tot kindvriendelijke groepsaccommodaties in een rustige omgeving. Waar u ook voor kiest, u bevindt zich nooit ver van het water met de Noordzeekust en het Grevelingenmeer vlakbij. Dat belooft gegarandeerd een heerlijke vakantie in één van onze kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland.

Bekijk onze kindvriendelijke vakantiehuizen ⤵

Onze kindvriendelijke vakantiehuizen

Onze kindvriendelijke vakantiehuizen zijn erop ingericht dat zowel u als ouders als de kinderen een ontspannen vakantie beleven. Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Kies dan voor een kindvriendelijk vakantiehuis met omheinde tuin. Zo kunt u met een gerust hart buiten zitten. Een omheinde tuin is bovendien ook erg prettig wanneer u de hond meeneemt op vakantie, wij bieden namelijk ook diverse huisdiervriendelijke vakantiehuizen aan. Zo kunt u gezellig met het hele gezin genieten van een vakantie. Onze kindvriendelijke vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 10 personen en bevinden zich zowel óp kindvriendelijke vakantieparken als daarbuiten. Met onze handige filteropties in de Zoek&Boek kunt u selecteren wat u belangrijk vindt in een kindvriendelijk vakantiehuis.

Fijn voor de kids

  • Kinder(camping)bed
  • Speeltoestel in de tuin
  • Traphekje
  • Kinderstoel
  • Vakantieparken met animatie
  • Vlakbij het strand

Sfeerimpressie ⤵

Wat te doen tijdens uw vakantie met kinderen

Een veilig kindvriendelijk vakantiehuis is natuurlijk een must voor een geslaagde vakantie met kinderen maar ook de omgeving is ontzettend belangrijk, je wilt natuurlijk wel leuke uitstapjes maken in de omgeving. Onze vakantiehuizen liggen vlakbij de Noordzeekust en het Grevelingenmeer, hier kunnen de kinderen uren spelen op het strand en bij mooi weer kunnen jullie zelfs samen zwemmen in de zee. Naast de prachtige en natuurrijke omgeving zijn er ook voldoende uitstapjes te ondernemen, hieronder lees je een aantal van onze favorieten!

Neeltje Jans 💦

Maak een rondvaart langs Nationaal Park de Oosterschelde en geniet samen van de zeehondenshow, de waterglijbanen én vele andere attracties in dit alom bekende waterpretpark. Een super leuk uitje voor jong en oud!

Geitenboerderij de Mekkerstee 🐐

Op Geitenboerderij de Mekkerstee kunnen jullie het echte boerenleven ervaren en van alles leren over de kaasmakerij. Extra fijn, toegang tot de geitenboerderij is gratis!

Nationaal brandweermuseum 🚒

Bewonder oude brandweervoertuigen en leer over de geschiedenis van de brandweer binnen Nederland. De collectie van het museum is uniek en wellicht de grootste van Europa!

9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.

Veelgestelde vragen over kindvriendelijke vakantiehuizen in Nederland

Waar kan ik last minute een kindvriendelijk vakantiehuis aan zee huren?

Een kindvriendelijk vakantiehuis aan zee huurt u bij Ouddorp Connection. Dankzij ons brede aanbod vakantiehuizen zit er altijd een geschikt vakantiehuis voor u bij, ook last minute. De kindvriendelijke huizen zijn geschikt voor maximaal 10 personen

Waar kan ik een kindvriendelijk vakantiehuis met wellness huren?

Bij Ouddorp Connection heeft u keuze uit een ruim aanbod kindvriendelijke vakantiehuizen, daarbij kunt u ook kiezen uit een vakantiehuis met wellness. Overige opties zijn een vakantiehuis met omheinde tuin en een diervriendelijke woning.