Ouddorp Connection
watersportvakantie nederland

Watersportvakantie in Nederland

  • Luxe vakantiehuizen
  • Aan de Noordzeekust
  • Zeilen, surfen, waterskiën en duiken

Actieve watersportvakantie aan zee

Wanneer u op een watersportvakantie in Nederland wilt gaan is Ouddorp Connection hier de ideale bestemming voor. Wij bieden luxe en volledig ingerichte vakantiehuizen die verspreid liggen over verschillende vakantieparken op het eiland Goeree-Overflakkee. U kunt er ook voor kiezen om in een vakantiehuis te verblijven dat niet op een park ligt. Door de directe ligging aan de schitterende kust van de Noordzee is een verblijf bij Ouddorp Connection perfect voor een actieve watersportvakantie. Of u nu wilt kitesurfen, zeilen, waterskiën of duiken; u kunt hiervoor terecht aan zee of aan het Grevelingenmeer. Geniet van een heerlijke vakantie vol watersport in een vakantiehuis bij Ouddorp Connection!

Uw verblijf in een luxe vakantiehuis

Bij Ouddorp Connection hebben wij een ruim en divers aanbod aan luxe vakantiehuizen waar u heerlijk tot rust kunt komen na een actieve dag op het water. Deze zijn verspreid over verschillende parken rondom Ouddorp. U kunt ook verblijven in een accommodatie die zich niet op een park bevindt. U heeft de keuze uit een vakantiehuis, chalet, appartement, villa of een bijzondere pipowagen. Zo kunt u 's ochtends uw bed uit om te gaan surfen om vervolgens te ontspannen in een van onze woningen met wellness voorzieningen zoals een privé zwembad, jacuzzi of sauna. U kunt uw hond meenemen naar onze huisdiervriendelijke accommodaties. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat; er is voor iedereen een passend verblijf bij Ouddorp Connection.

Tips voor uw watersportvakantie

Een verblijf in een vakantiehuis van Ouddorp Connection is de ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie aan zee. Het strand van Goeree-Overflakkee leent zich perfect voor diverse watersporten voor ervaren sporters en beginners. Liefhebbers van surfen, zeilen, waterskiën, duiken en uiteraard zwemmen kunnen hun hart ophalen in deze waterrijke omgeving. De echte waaghalzen kunnen zelfs van de 8 meter hoge waterschans Waterjump in het Grevelingenmeer duiken. Overal langs de kust worden er cursussen aangeboden voor beginnende zeilers en surfers. Na een actieve dag kunt u heerlijk bijkomen in een van de Beachclubs en strandpaviljoens. Welke watersport gaat u beoefenen?

Watersportactiviteiten in de buurt:

  • Zeilen
  • Kite- of windsurfen
  • Kitebuggyen
  • Duiken
  • Waterjump

Wat eerdere gasten vroegen:

• Waar kan ik watersport beoefenen tijdens mijn verblijf?

Tijdens uw verblijf bij Ouddorp Connection kunt u watersport beoefenen aan de Noordzeekust, maar ook aan het Grevelingenmeer. Hier kunt u de gaafste activiteiten ondernemen op het gebied van watersport zoals zeilen en Waterjump.

• Welke andere activiteiten zijn er te doen?

Een vakantie aan zee is natuurlijk niet compleet zonder actieve of juist ontspannen activiteiten. Naast watersport is er nog veel meer te beleven in de veelzijdige omgeving. Zo kunt u een strandwandeling maken, fietsen door de duinen of de indrukwekkende Deltawerken bekijken.