Ouddorp Connection

Vakantiehuisje Grevelingenmeer

  • Vakantieparken nabij het Grevelingenmeer
  • Het grootste zoutwatermeer van West-Europa
  • Vakantiehuizen voor maximaal 20 personen

Vakantiehuis bij het Grevelingenmeer huren

Ouddorp Connection beschikt over een divers aanbod aan vakantiehuisjes nabij het Grevelingenmeer en de Noordzeekust op verschillende vakantieparken. Hierdoor bieden wij voor iedereen een geschikt vakantiehuis aan. Of u nu met de hele familie langskomt of een een huisje bij het Grevelingenmeer huurt voor een romantisch weekendje. Bij Ouddorp Connection zit u altijd goed! Wist u dat het Grevelingenmeer het grootste zoutwater meer is van heel West-Europa? Uniek toch! Wanneer komt u genieten van een welverdiende vakantie aan de Noordzeekust?

Vakantiehuisjes bij het Grevelingenmeer van Ouddorp Connection

De vakantiehuisjes aan het Grevelingenmeer van Ouddorp Connection liggen zowel op vakantieparken als er buiten. En dat maakt Ouddorp Connection uniek, geen vakantiehuis is hetzelfde, waardoor er ook voor u het perfecte huisje aan het Grevelingenmeer tussenzit. Zo kunt u met een vriendengroep of de hele familie kiezen voor een wellness vakantie in een 16-persoons Poolvilla met sauna én privé zwembad, of er juist voor kiezen met het gezin te verblijven op een rustig en kindvriendelijk vakantiepark. Wilt u graag met uw hond op vakantie? Ook geen probleem in onze huisdiervriendelijke vakantiehuisjes. Een ding is zeker, u verblijft altijd in een comfortabele accommodatie vlak bij de zee en het Grevelingenmeer.

Wat te doen bij het Grevelingenmeer?

Naast een prachtig uitzicht biedt het Grevelingenmeer voldoende vertier tijdens uw vakantie.

  • Zwemmen
  • Duiken
  • Kajakken
  • Windsurfen
  • Suppen

Sfeerimpressie ⤵

Wat te doen in de omgeving van uw huisje bij het Grevelingenmeer?

Naast dat u zich uren kunt vermaken op en bij het Grevelingenmeer zelf, zijn er nog talloze andere leuke uitstapjes te ondernemen in de buurt van uw huisje bij het het Grevelingenmeer. Struin door het knusse Ouddorp vol met leuke terrasjes of ga een dagje winkelen in het grotere Middelburg en vergaap je aan de prachtige grachten en kanalen. Een super leuk uitstapje voor jong en oud is het waterpretpark Neeltje Jans. Bekijk de zeehondenshow, roetsj van de waterglijbanen en bekijk de stormvloedkering vanaf een bootje op het water! Naast diverse uitstapjes leent de omgeving zich ook perfect voor het maken van fiets- en wandeltochten door het prachtige duinlandschap. Wanneer komt u al het moois bewonderen op Goeree Overflakkee door een vakantiehuis te huren bij het Grevelingenmeer?

Veelgestelde vragen over een vakantiehuisje bij het Grevelingenmeer

Waar kan ik last minute een vakantiehuis aan het water huren?

Bij Ouddorp Connection kunt u last minute een vakantiehuis aan het Grevelingenmeer huren, het grootste zoutwater meer van West-Europa! U kunt hier vakantiehuisjes vinden voor maximaal 20 personen en u heeft veel verschillende opties. Kiest u voor een huisje op een vakantiepark of toch liever in het dorp?

Waar kan ik een vakantiehuis aan het water huren samen met mij hond?

Gaat u graag met uw hond op vakantie? Dan kan het soms lastig zijn een geschikte vakantiewoning te vinden, maar niet bij Ouddorop Connection. Wij hebben een ruim aanbod huisdiervriendelijke vakantiehuizen nabij het Grevelingenmeer aan. Tijd om te genieten van heerlijke wandelingen samen!