Ouddorp Connection

Verhuren vakantiewoning

Voor eigenaren

U bent trotse eigenaar van een vakantiewoning en u bent op zoek naar ondersteuning. Daar hoort een goede website bij waar u de vakantiewoning op kunt plaatsen voor de verhuur en een bedrijf dat zorgt voor de afwikkeling van boekingen. Ons 'Online ontzorgen verhuurpakket' is ideaal als u hiernaar op zoek bent. Ouddorp Connection is al 15 jaar dé verhuurspecialist op Goeree-Overflakkee. Op onze website vindt u woningen aan de kust of nabij recreatiewater. Velen daarvan liggen op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Als de locatie van uw vakantiewoning aan de kust of aan het water is, dan nemen wij voor de verhuur ook woningen buiten Goeree-Overflakkee aan.

Wilt u graag meer ondersteuning en alleen maar genieten van uw vakantiehuis? Kies dan voor ons 'Geheel ontzorgen pakket' en wij zorgen voor de verhuur en het beheer en onderhoud van uw vakantiewoning. Deze service is van hoge kwaliteit en kunnen wij alleen waarborgen als we dichtbij zijn. Daarom nemen wij voor deze service enkel vakantiehuizen aan in de plaatsen:

  • Ouddorp
  • Port Zélande

Meer informatie over onze pakketten? Lees hier wat ons team persoonlijk voor u uit handen neemt.

Wie is Ouddorp Connection?

Als vakantie je werk is dan ben je een bofkont en zo voelt het ook! Met al 15 jaar ervaring weten we wat onze doelgroep graag wil. Dat geldt voor vakantiegangers en voor eigenaren van vakantiewoningen. Bijna iedereen uit het team komt van het eiland en daarom weten we precies waar u moet zijn. 

  • Meer dan 15 jaar ervaring in verhuur & beheer van vakantiewoningen
  • Een vast team van ervaren medewerkers 
  • Eigen technische dienst: Ouddorp Property Services
  • Connecties en samenwerkingen met lokale bedrijven
  • Samenwerkingen met internationale touroperators
  • Deskundig advies
  • Altijd bereikbaar 
Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de kosten? 
Download gratis ons handboek met alle tips en antwoorden op vragen van eigenaren.

Ons team

Onze pakketten

 
vakantiehuis verhuren
Kantoor - Bezoekadres Ouddorp Connection
vakantiehuis verhuren en beheren

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct ons handboek met alle antwoorden op de meestgestelde vragen én waardevolle tips voor eigenaren.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.