Ouddorp Connection

Residence Kabbelaarsbank

Residence Kabbelaarsbank - Bijzonder overnachten aan het strand

Het is onze taak om op zoek te gaan naar bijzondere accommodaties, zodat u het perfecte vakantiegevoel ervaart. Met gepaste trots verhuren wij 8 prachtige accommodaties bij Residence Kabbelaarsbank. Het voormalige hotel op een toplocatie is verbouwd tot penthouses en luxe appartementen. De perfecte locatie voor een ontspannen strandbezoek, een wilde watersportmiddag of voor lange wandel- en fietstochten in de prachtige natuur. In elke kamer heeft u een fantastisch uitzicht. U kijkt uit over de Brouwersdam en haar uitgestrekte stranden, de jachthaven van Port Zélande, het Grevelingenmeer, het surfbad bij Surfcentrum Brouwersdam en zelfs de Noordzee.

 
Bekijk het aanbod van Residence Kabbelaarsbank

Appartementen en Penthouses(1)

Appartement de Albatros - Residence Kabbelaarsbank (6 P)

Zuid-Holland, Ouddorp
6311
  • Kindvriendelijk
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
  • Rustig gelegen
  • Nabij de zee
 

Omgeving Kabbelaarsbank

De Residence is gelegen op het plateau van de Kabbelaarsbank in het midden van de Brouwersdam. De dam verbindt de schiereilanden Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en Schouwen-Duiveland (Zeeland) en maakt deel uit van de 'Deltawerken'. U krijgt het hier moeilijk met kiezen. Ontdek het Grevelingenmeer (het grootste zoutwatermeer van Europa) of loop naar het strand aan de Noordzee voor lange strandwandelingen of een dagje zonnen. Restaurants, strandtenten en een supermarkt bevinden zich op loopafstand en in de directe omgeving huurt u een fiets of boot. Voor de kleintjes zijn er speeltuinen en voor wat ouder vermaak is er een groot aanbod in watersport.

De Brouwersdam is een befaamde hotspot en staat bekend als het 'Eldorado' voor kite- en windsurfers. Het biedt een fascinerend schouwspel waar u als toeschouwer van zult genieten. De zeil- en surfschool biedt naast het zeil- en surfaanbod ook nog een bijzondere attractie: De Waterjump-glijbaanEen grote schans, u vliegt letterlijk het water in. Gegarandeerd plezier voor jong en oud!

 
Natuurgebied Kabbelaarsbank
 

Zakelijk overnachten aan zee

Bent u op zoek naar een zakelijke accommodatie voor bijvoorbeeld een teambuilding weekend? Boek dan het Boost your Business pakket. U overnacht met een grote groep in meerdere appartementen, bepaalde ruimtes worden omgetoverd tot vergaderlocatie & aan lokale lekkernijen, een privé chef en teambuilding in de vorm van watersport is geen gebrek. Kortom: een waar genoegen voor elke groep die op zoek is naar ontspanning, comfort en luxe!

 
  • Heerlijk overnachten
  • Activiteiten
  • Privé-kok
  • Relatiegeschenk
  • Vergaderen of presenteren
  • (Thema)feest

Meer informatie Boost your Business - Teambuilding aan zee

Download de brochure door te klikken op de afbeelding

Boost - huur zakelijk de Residence - teambuilding