Hiermee kunt u kosteloos uw reis met een vertrekdatum in het gehele seizoen omboeken naar een andere datum, bestemming of aangepast reisgezelschap (binnen ons aangeboden huizenpakket). 

- Omruilen mag tot 14 dagen voor vertrek. 

- De omruilgarantie is geldig voor bestaande en nieuwe boekingen. 

- De versoepelde omruilgarantie is geldig tot en met 31 december 2020  

Voorwaarden kosteloos Omboek service voor een nieuwe reservering

  • kosteloze omboekservice is geldig voor nieuwe boekingen vanaf heden.
  • kosteloze omboekservice geldt uitsluitend voor boekingen via de website vakantiehuisinouddorp.nl en ouddorpconnection.nl
  • kosteloze omboekservice is niet van toepassing op boekingen die geboekt zijn door alle externe kanalen waarmee vakantiehuisinouddorp.nl samenwerkt, u kunt via uw touroperator een kosteloze omboeking aanvragen.
  • enkel de hoofdboeker kan eenmalig een beroep doen op de kosteloze omboekservice voor consumenten vanaf 18 jaar.
  • omboeken mag tot 14 dagen voor vertrek

Met betrekking tot een beroep op Gratis Omboek service van een bestaande boeking geldt:

  • De bestaande reis moet worden omgeruild naar een reis die hier conform de voorwaarden voor in aanmerking komt.
  • Als de reissom van uw nieuwe vakantie duurder wordt, dan is de meerprijs van deze vakantie voor uw eigen kosten. Als de reissom van uw nieuwe vakantie goedkoper wordt, dan betaalt vakantiehuisinouddorp.nl u het verschil terug in de vorm van een voucher (1 jaar geldig vanaf uitgifte).
  • De waarde van de gewijzigde boeking wordt bepaald op het moment van omboeken en voor de op dat moment geldende prijzen.
  • De waarde van de oorspronkelijke boeking is bepaald op het moment van boeking ervan en bevestigd in de oorspronkelijke boekingsbevestiging.

Wat als ik een nieuwe boeking maak met een voucher en er nog steeds reisbeperkingen gelden?

Houd er rekening mee dat als u uw voucher gebruikt, er voor sommige landen nog steeds reisbeperkingen kunnen gelden op de door u gekozen aankomstdatum. Zorg ervoor dat u dit controleert, voordat u de boeking maakt. In het geval dat u een nieuwe vakantie heeft geboekt met het voucher, en deze helaas opnieuw moet worden geannuleerd vanwege een gewijzigde reisrestrictie, ontvangt u het betaalde bedrag in de vorm van een nieuw voucher.