Ouddorp Connection
Zomervakantie aan de kust

Zomervakantie

  • Nabij het strand en de zee
  • Ruime en luxe vakantiehuizen
  • Vissersdorpjes Stellendam en Zierikzee

Vier uw zomervakantie aan de Nederlandse kust

Wilt u tijdens de zomerse temperaturen een vakantie vieren aan zee? Boek dan één van de unieke vakantiehuizen van Ouddorp Connection op Goeree-Overflakkee en geniet van zon, zee en strand! Bij ons kunt u uw zomervakantie aan zee doorbrengen in een luxe vakantiehuis die voldoet aan uw eigen wensen en behoeften. Onze vakantiehuizen zijn persoonlijk gecontroleerd en kwaliteit is gewaarborgd. Van appartementen tot wellness vakantiehuizen, het is allemaal mogelijk tijdens uw zomervakantie in Zuid-Holland. Bekijk ons aanbod en breng de warme dagen door in één van de luxe en ruime accommodaties van Ouddorp Connection!

Boek hier uw vakantiehuisje aan zee tijdens de zomervakantie⤵

De omgeving van uw vakantiehuis aan zee

Tijdens uw zomervakantie op de grens van Zeeland hoeft u zich geen moment te vervelen! Voor de natuurliefhebbers is Ouddorp Connection op Goeree-Overflakkee dé beste vakantiebestemming. Uw vakantiehuis is altijd vlak bij de Noordzee waar u heerlijk kunt uitwaaien op het uitgestrekte strand of gave strand- en watersporten kunt beoefenen. De omgeving leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten dankzij de prachtige routes door de duinen. Een bezoekje brengen aan één van de gezellige vissersdorpjes zoals Stellendam, Ouddorp of Zierikzee tijdens uw zomervakantie aan zee is ook zeker de moeite waard!

Ontdek de omgeving⤵

  • Strand- en watersport
  • Uitgestrekte stranden
  • Fiets- en wandelroutes door de duinen
  • Gezellige vissersdorpjes als Zierikzee
  • Zwembad in Stellendam
 
 

Uw vakantiehuis tijdens uw zomervakantie aan de kust

De vakantiehuizen bij Ouddorp Connection op Goeree-Overflakkee zijn persoonlijk gecontroleerd en goede kwaliteit is gewaarborgd. De accommodaties zijn uniek en verschillen van appartementen tot wellness vakantiehuizen, zo kunt u een verblijf vinden dat bij uw wensen en behoeften past. Tijdens uw zomervakantie aan de Nederlandse kust verblijft u in een vakantiewoning voor maximaal 20 personen die beschikt over een ruime keuken, sfeervolle woonkamer en comfortabele bedden. Binnen no-time bevindt u zich op het strand bij de Noordzee vanaf uw vakantiehuis tijdens uw zomervakantie in Zuid-Holland!

 
 

Bekijk hieronder de wellness vakantiehuizen van Ouddorp Connection⤵