Ouddorp Connection

Kerstvakantie in Zuid-Holland

  • Vakantiehuizen in en rondom Ouddorp
  • Aan de Noordzeekust
  • Geschikt voor 2 tot 20 personen

Vier samen de kerst aan de kust in Zuid-Holland

Wilt u dit jaar kerst vieren aan de kust? Heerlijk wandelen over het strand om vervolgens met zijn allen te ontspannen in een vakantiehuisje? Het kan bij Ouddorp Connection. Bij ons huurt u een vakantiehuis dat bij uw wensen aansluit. Of u nu een vakantiehuis met grote keuken zoekt om een heerlijk kerstdiner te bereiden, een huis met een ruime woonkamer voor spelletjes tijdens de feestdagen of toch een huisje met een sauna, het kan allemaal bij Ouddorp Connection. Bij ons huurt u huisjes voor maximaal 20 personen, dus u kunt de feestdagen bij ons doorbrengen met uw hele familie. 

Zoek en boek uw huisje voor de feestdagen ⤵

Uw verblijf tijdens de feestdagen

Ouddorp Connection heeft een ruim aanbod vakantiehuizen. Huur bijvoorbeeld een chalet, bungalow, appartement of een villa in Zuid-Holland tijdens de feestdagen. Wilt u met uw hele familie op vakantie tijdens de kerst? Geen probleem, wij verhuren accommodaties voor maximaal 20 personen. Ook hebben we speciale kindvriendelijke accommodaties en kunt u er voor kiezen of u liever een huisje huurt op een vakantiepark of toch midden in de natuur. In de zoek & boek kunt u zelf uw voorkeuren kiezen. Zoekt u bijvoorbeeld een huisje met wellness om heerlijk op te warmen? Of een knus huisje met een (open) haard? Waar u ook voor kiest, u beleeft hoe dan ook een onvergetelijke kerst bij Ouddorp Connection. 

De vakantiehuizen van Ouddorp Connection:

  • Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland
  • Vakantiehuizen, bungalows, appartementen en chalets
  • Accommodaties vlak bij de Noordzeekust
  • Optioneel huisdiervriendelijke accommodaties
  • Geschikt voor maximaal 20 personen
  • Vakantiehuizen met wellness optie

To do's tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie is een uitstekend moment om de omgeving van Ouddorp te ontdekken. Wat denkt u van bijvoorbeeld een winterwandeling door het duingebied, over het polderlandschap en langs het strand? Of bezoek natuurgebieden Kop van Goeree en Kwade Hoek. Vervolgens kunt u in een van de vele restaurants van Ouddorp lekker opwarmen, met misschien wel een heerlijke kop warme chocolademelk. Bezoek tijdens uw kerstvakantie in Zuid-Holland ook eens de plaatsjes Stellendam, Goedereede of Zierikzee. Tip: bezoek eens een kerstmarkt in een van deze plaatsen! Er is voor iedereen wel een leuke activiteit tijdens de kerstvakantie in Zuid-Holland.

9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.

Veelgestelde vragen over een kerstvakantie bij Ouddorp Connection

Waar boek ik een kerstvakantie in Zuid-Holland?

Voor een kerstvakantie in Zuid-Holland bent u bij Ouddorp Connection aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten chalets, bungalows en villa's op het eiland Goeree Overflakkee in Zuid-Holland tijdens de feestdagen. 

Wat is een leuk vakantiehuis voor tijdens de feestdagen?

Tijdens de feestdagen verhuurt Ouddorp Connection verschillende soorten vakantiehuizen, hierdoor is er altijd een huisje dat aansluit bij uw wensen. Zoekt u bijvoorbeeld een groot huis voor uw hele familie? Of een huisje met een grote keuken zodat u een heerlijk kerstdiner kan maken? Of misschien zoekt u wel een wellness vakantiehuis? Het kan allemaal bij Ouddorp Connection.