• Vakantiehuizen op Goeree-Overflakkee
  • Geschikt voor maximaal 20 personen
  • Vlak bij het strand en de zee

Vakantiehuis huren in Zuid-Holland

Zuid-Holland; een veelzijdige provincie aan de Noordzeekust. Door de ligging vlak bij het strand en de zee is Zuid-Holland de ideale plek voor een vakantie. Bij Ouddorp Connection kunt u een vakantiehuis huren in Zuid-Holland, op het eiland Goeree-Overflakkee. Of u nu in de herfst of winter komt uitwaaien aan het strand of in de lente en zomer wilt genieten van een heerlijke strandvakantie, er is voor ieder wat wils. Dankzij het uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen in Zuid-Holland, vindt u gegarandeerd een vakantiehuis dat het beste bij u past.

Vind uw ideale recreatiewoning in Zuid-Holland ⤵

Huisje huren in Zuid-Holland

Bij Ouddorp Connection huurt u een vakantiehuis op de grens van Zeeland. U ervaart het beste van twee werelden. Na een heerlijke dag hoeft u niet naar huis, maar kunt u gewoon tot rust komen in een van onze vakantiehuizen in Zuid-Holland, in de omgeving van de badplaats Ouddorp. Wij verhuren bungalows, chalets en appartementen voor maximaal 20 personen. U kunt een huisje huren in Zuid-Holland op een vakantiepark. U kunt dan gebruikmaken van de parkfaciliteiten, ideaal als u met kinderen komt. Liever de drukte van een vakantiepark vermijden? Het is ook mogelijk om een chalet te huren in Zuid-Holland midden in het centrum van Ouddorp. Uw hond is ook van harte welkom in een aantal vakantiehuizen. Samen genieten jullie van heerlijke wandelingen over het strand, de unieke polders of door de Duinen van Goeree. 

 
 

Uw vakantiehuis in Zuid-Holland:

  • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
  • Op een vakantiepark of in het centrum
  • Keuze uit bungalows, chalets en appartementen
  • Vlak bij het strand en de zee
  • Geschikt voor max. 20 personen
  • Honden zijn welkom

To do's vanuit uw vakantiehuis in Zuid-Holland

Kiest u voor een vakantiewoning in Zuid-Holland op een vakantiepark? Dan profiteert u optimaal van de parkfaciliteiten, zoals een zwembad, diverse sportvelden en speeltuinen. Uiteraard verschilt dit per park. Gaat uw voorkeur uit naar een recreatiewoning in Zuid-Holland buiten een vakantiepark? Dan geniet u in alle rust van de prachtige omgeving in Ouddorp.

Daarnaast bruist Goeree-Overflakkee ook van de activiteiten. Het eiland is volledig omringd door water, heeft de meeste zonuren en de langste stranden. Evenals vele duinen, fiets- en wandelpaden en natuurreservaten. Dit maakt watersporten, fietsen en wandelen uitstekend mogelijk. Niet alleen Ouddorp, maar ook omliggende plaatsjes zoals Stellendam, Goedereede of Middelharnis zijn een bezoekje waard. Met wie gaat u een vakantiehuis op de grens van Zeeland huren?

Boek een vakantiehuis in Zuid-Holland
 
8,9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,9.