Ouddorp Connection
Vakantiehuis aan zee met hond

Luxe vakantiehuis aan zee met uw hond

  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Optioneel met omheinde tuin
  • Aan de kust van de Noordzee

Vakantiehuis aan zee met hond in Ouddorp

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan zee waar uw hond van harte welkom is? Dan bent u bij Ouddorp Connection aan het juiste adres. Wij verhuren huisdiervriendelijke vakantiehuizen op het eiland Goeree-Overflakkee. Dit betekent dat het strand altijd op loopafstand is vanaf uw vakantiehuis. Wist u dat we ook vakantiehuizen met omheinde tuinen hebben? Zo kan uw hond heerlijk los lopen in de tuin, terwijl u toekijkt vanaf uw terras. Ouddorp biedt lange stranden en talrijke wandelpaden voor u en uw honden. Let wel even op de regels van het strand, want niet op elke plek mag uw hond (los) lopen. Wanneer komt u uw vakantie met uw honden aan zee vieren in Ouddorp?

Zoek en boek uw vakantiehuis aan zee met uw hond⤵

Op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin?

Als u uw vakantie wilt vieren met uw honden aan zee dan boekt u een vakantiehuis bij Ouddorp Connection. Wij verhuren verschillende soorten huisdiervriendelijke vakantiehuizen zoals bungalows, chalets en villa's in en rondom Ouddorp. Wist u dat u deze kunt boeken met wellness? U kunt er bij ons voor kiezen of u wel of niet wilt verblijven op een vakantiepark, het voordeel van een vakantiepark is dat u ook gebruik kunt maken van de vele faciliteiten. Als u vakantie met uw hond gaat vieren dan is het handig om een omheinde tuin te hebben, daarom verhuren wij ook vakantiehuizen met omheinde tuinen. Zo kan uw hond heerlijk spelen in uw tuin. Wanneer boekt u een vakantie met uw honden aan zee?

De vakantiehuizen van Ouddorp Connection:

  • Op de grens van Zeeland en Zuid-Holland
  • Vakantiehuizen, bungalows, appartementen en chalets
  • Accommodaties vlak bij het strand
  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Geschikt voor maximaal 20 personen
  • Vakantiehuizen met wellness optie

Uw vakantie in Ouddorp met uw hond

Tijdens uw vakantie met uw hond aan het water gaat u natuurlijk heerlijke wandelingen maken over het strand. Maar ook zijn er prachtige wandelroutes in de omgeving die de moeite waard zijn om te ontdekken. Huur een fiets om de prachtige omgeving van Ouddorp te ontdekken. Bezoek pittoreske dorpjes zoals Stellendam, Goedereede en Zierikzee tijdens uw vakantie met uw hond aan het water. Ook kunt u verschillende watersporten beoefenen tijdens uw vakantie, denk aan kitesurfen, golfsurfen, strandzeilen, waterskiën, zeilen, duiken, windsurfen en natuurlijk zwemmen. Dit kunt u doen in de Noordzee, maar ook kunt u watersporten beoefenen op het Grevelingenmeer en het Haringvliet. U hoeft in ieder geval niet stil te zitten tijdens uw vakantie met uw honden aan zee bij Ouddorp Connection.

Ontdek de omgeving ⤵

9

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9.

Veelgestelde vragen over een vakantie met hond aan zee

Waar huur ik een vakantiehuis aan zee voor mij en mijn honden?

Een vakantiehuis aan zee voor u en uw honden huurt u bij Ouddorp Connection. Wij verhuren verschillende soorten luxe vakantiehuizen op Goeree-Overflakkee. Dit eiland is ideaal voor een vakantie met honden. Ga tijdens uw vakantie heerlijk zwemmen met uw hond in de Noordzee of maak prachtige wandelingen door de natuur.

Waar boek ik een weekend weg met mijn hond in een vakantiehuis met een omheinde tuin?

Ouddorp is een ideale locatie voor een weekend weg met uw hond. Ouddorp Connection verhuurt verschillende vakantiehuizen met een omheinde tuin, ideaal voor als u uw hond heerlijk wilt laten buiten spelen. Wanneer mogen wij u verwelkomen voor een weekend of een midweek in uw huisdiervriendelijke accommodatie nabij Goedereede?

Wat zijn de regels voor honden op het strand van Ouddorp? 

In het hoogseizoen zijn overdag tussen 09:00 en 19:00 uur op de bewaakte strandgedeelten honden niet toegestaan. Op vele andere gedeelten zijn honden, mits aangelijnd, wel toegestaan. Na 19.00 uur is het gedurende het hele jaar overal toegestaan de hond los te laten lopen. Buiten het seizoen (oktober t/m april) gelden er aan het strand geen beperkingen voor honden. Wanneer huurt u een vakantiehuis aan zee?