Ouddorp Connection

Sporten tijdens je vakantie

Sporten tijdens je vakantie met Yogastudio Ouddorp

Beleef een onvergetelijke zomer met Beach Yoga in Ouddorp. Van 8 juli tot en met 27 augustus biedt Yogastudio Ouddorp yogalessen aan op de mooiste locaties van Ouddorp, zes keer per week tussen 10:00 en 11:00 uur. Deze buitenlessen vinden altijd plaats, ongeacht het weer. Je hoeft je niet aan te melden: kom gewoon langs en waai aan wanneer je zin hebt.

Elke sessie is geschikt voor alle niveaus, dus of je nu een doorgewinterde yogi bent of pas net begint, iedereen is welkom. De kosten zijn €11 per sessie. Je kunt ter plekke contant betalen of via de website van Yogastudio Ouddorp. Vergeet niet om een grote badhanddoek of yoga kleed mee te nemen, en draag gemakkelijke sportkleding. Kom alleen of neem je vriend, partner, kind, buurvrouw of wie dan ook mee voor een unieke yogabeleving.

Hieronder vind je het schema van de locaties waar we wekelijks verzamelen:

Wij nodigen je uit om te genieten van de rust en kalmte van yoga op deze prachtige locaties. Geniet van het geluid van de golven, voel de zachte zeebries en ervaar de verbinding met de natuur tijdens onze Beach Yoga sessies.

Wij hopen je deze zomer te zien bij een van onze yogalessen!