Ouddorp Connection

Beach Club Natural High

Natural High Presents: A look inside

Natural High Beachclub

Natural High is een Beachclub aan de Brouwersdam, begonnen als kitesurfschool, inmiddels uitgegroeid tot een evenementenbureau met een breed scala aan strand- en wateractiviteiten. Met een uitgestrekt terras, waar je een hapje en een drankje kan doen met uitzicht op één van de mooiste stranden van Nederland. Kortom de perfecte plek om even uit te waaien.

 

Naast het genieten van een drankje en een hapje in de beachclub, is er ruimte voor deelnemen aan onze activiteiten. Onder andere Strandzeilen/Blokarten, Kitebuggyen, Powerkiten en Stand Up Paddleboarden. De activiteiten zijn toegankelijk voor jong tot oud, alleen of met vrienden, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en verjaardagen. Het kan allemaal!

 

Uiteraard is er daarnaast alle mogelijkheid om bij Natural High veilig en verantwoord kitesurflessen te volgen. Kan je het al, maar heb je geen spullen bij je? Het huren van materiaal is mogelijk bij de Flightzone. Ook het testen van de nieuwste materiaal gebeurd vanuit dit pand! Alle kites en boards die wij in de Surfshop verkopen kan je eerst uitgebreid testen, zo weet je precies wat voor materiaal bij jou past.

 

We hebben kleedkamers en na de activiteiten is er ruimte om (warm) te douchen. Bel of mail naar onderstaande gegevens voor beschikbaarheid en reserveren en kom gezellig langs voor een zowel ontspannen als avontuurlijk dag op ons prachtige strand!

 

 

Met vriendelijke groet vanaf het strand,

 

Monique Lourens

Natural High | Events

 

+31(0)187 - 723 923

events@natural-high.nl

Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag

http://www.natural-high.nl/