Fietsen in een uniek landschap met duinen, polders, schurvelingen over prachtig aangelegde fietspaden. Verken Ouddorp en omgeving met de fiets en geniet van de frisse zeelucht.

Een zorgeloze vakantie is ook op je gemak de omgeving ontdekken. Nog meer gemak is je fiets voor de deur bezorgd krijgen! 

Bekijk op de website van het VVV alle punten waar u een fiets kunt huren.

Vakantiehuis in Ouddorp|Ouddorp Connection werkt daarom samen met RentTourBuy, de lokale fietsverhuurder die het door u gewenste vervoermiddel gewoon bij uw vakantiewoning langs brengt en ook weer ophaalt!

Het assortiment is heel divers, van stadsfiets tot E-scooter en van E-Bike tot Bakfiets.

RentTourBuy verhuurt, tourt en verkoopt fietsen, tandems, Segways en E-steps.

Alvast een fiets huren? welke fiets? reserveren verloopt eenvoudig via de website van RentTourBuy  

 

 

 
cyclelife
 
 
RentTourBuy
 

Cyclelife - Ouddorp

Deze fijne fietsenwinkel in Ouddorp verhuurt ook fietsen. En als ze worden verkocht en gemaakt, dan weet u dat het met de verhuur ook goed zit. Ga er lekker een dagje op uit met als startpunt het centrum van Ouddorp. Bij Cyclelife huurt u stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, fietskarren, kinderzitjes en nog veel meer. Met andere woorden: bij Cyclelife huurt u alles om met het complete gezin, een groep vrienden of alleen op pad te gaan. U huurt al vanaf een paar euro per dag een fiets. Alle informatie vindt u op de reserveringspagina. Reserveren op zondag? Dan kunnen de fietsen vanaf zaterdag 17.00 uur worden opgehaald. 

Klik hier voor de website.

Nieuwe afhaallocatie

Cyclelife Fietsverhuur Raadhuisstraat 2, Ouddorp. Direct naast de winkel.


Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur. Zondag en maandag gesloten