Ouddorp Connection

Fietsverhuur

Fietsen in een uniek landschap met duinen, polders, schurvelingen over prachtig aangelegde fietspaden. Verken Ouddorp en omgeving met de fiets en geniet van de frisse zeelucht.

Een zorgeloze vakantie is ook op je gemak de omgeving ontdekken. Nog meer gemak is je fiets voor de deur bezorgd krijgen! 

Ouddorp Connection werkt daarom samen met Fietsverhuur Zeeland  die het door u gewenste vervoermiddel gewoon bij uw vakantiewoning langs brengt en ook weer ophaalt!

Alvast een fiets huren? reserveren verloopt eenvoudig via de website van Fietsverhuur Zeeland 

 

 

 
cyclelife
 
 
 

Cyclelife - Ouddorp

Deze fijne fietsenwinkel in Ouddorp verhuurt ook fietsen. En als ze worden verkocht en gemaakt, dan weet u dat het met de verhuur ook goed zit. Ga er lekker een dagje op uit met als startpunt het centrum van Ouddorp. Bij Cyclelife huurt u stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes, fietskarren, kinderzitjes en nog veel meer. Met andere woorden: bij Cyclelife huurt u alles om met het complete gezin, een groep vrienden of alleen op pad te gaan. U huurt al vanaf een paar euro per dag een fiets. Alle informatie vindt u op de reserveringspagina. Reserveren op zondag? Dan kunnen de fietsen vanaf zaterdag 17.00 uur worden opgehaald. 

Klik hier voor de website.

Nieuwe afhaallocatie

Cyclelife Fietsverhuur Raadhuisstraat 2, Ouddorp. Direct naast de winkel.


Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 uur tot 18.00 uur Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur. Zondag en maandag gesloten