Ouddorp Connection

Beach Resort Punt West - Een Ecologisch Paradijs aan Zee

BEACH RESORT PUNT WEST

Gelegen aan het prachtige Grevelingenmeer, te midden van het schilderachtige natuurgebied 'De Punt', biedt Beach Resort Punt West de ideale omgeving om volledig te ontspannen en te genieten van weelde en ruimte. Of u nu kiest voor een kort verblijf in een hotelstudio of een langere vakantie in een villa, Beach Resort Punt West heeft voor elk wat wils. Het resort is tevens milieuvriendelijk en ecologisch ontworpen, met het gebruik van natuurlijke materialen, hernieuwbare energie en groene daken. Kom en ervaar een heerlijke vakantie bij Beach Resort Punt West!

Boek hier uw vakantievilla
Lees alles over dit mooie Ecoresort

Omgeving "De Kabbelaarsbank"

Kies voor een wandeling langs het Grevelingenmeer (het grootste zoutwatermeer van Europa) door de natuurlijk aangelegde groene gebieden, of kies voor een wandeling langs de rand van de Noordzee en laat het fijne zand door uw vingers glijden tijdens een pauze, of ga voor een verwenmoment in het Wellnesscenter, dat u kunt combineren met een bezoek aan het subtropische zwemparadijs Aquamundo met zijn spectaculaire glijbanen, of wandel door de winkels in de prachtig aangelegde binnentuin van het nabijgelegen Center Parcs. Restaurants, strandbars en een supermarkt bevinden zich op loopafstand, en in de directe omgeving vindt u fiets- en bootverhuur, speeltuinen en watersportfaciliteiten.

De Brouwersdam is een terechte hotspot en staat bekend als het 'Eldorado' voor kitesurfers, windsurfers en strandzeilers. Het biedt een fascinerend schouwspel waarvan u als toeschouwer zult genieten. De jachthaven Port Zélande, gelegen aan het Grevelingenmeer, is een van de mooiste en modernste jachthavens in Nederland. Naast het aanbod van zeilen en surfen biedt de zeil- en surfschool ook een bijzondere attractie: de Waterjump glijbaan.

het plateau van de Kabbelaarsbank midden op de Brouwersdam. De dam verbindt de schiereilanden Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en Schouwen-Duiveland (Zeeland) en maakt deel uit van de 'Deltawerken'.
Hier heeft u moeite met kiezen.